[VIDEO] Isteri Merasa Sed1h Jumpa Lipstik Perempuan Lain Di Kereta Suami, Akh1rnya Dapat M4lu

Isteri Merasa Sed1h Jumpa Lipstik Perempuan Lain Di Kereta Suami, Akh1rnya Dapat M4lu [VIDEO] | Orang perempuan memang tidak pern4h lari daripada rasa cembvru dan cur1ga kepada partner mereka. Per4saan sebegitu bukanlah seng4ja untuk mencari permas4lahan dalam rumah t4ngga, namun sebenarnya menjadi bvkti kasih sayang sebenar khas buat suami. Walaupun kadangkala para isteri boleh bert1ndak kvrang rasional apabila berdepan mas4lah keset1aan, lebih baik jika sesuatu was4ngka itu disi4sat terlebih dahulu sebelum dipert1kaikan.

Aku sedih dan terkejvt masa masuk kereta…

Situasi sedemikian rupa sang4t mir1p dengan rak4man yang viral di Indonesia ini. Ketika itu, wanita berkenaan bersama suaminya sedang dalam perjal4nan ke sebuah destinasi menaiki kereta. Namun dia mula cur1ga selepas menemvkan sebatang lipst1k yang tersel1t di pintu tempat duduk penvmpang. Umpama menjadi seorang penyi4sat, dia mula bertanyakan adakah rakan kepada suaminya ada tert1nggal barang di situ? Tapi, lelaki berkenaan menid4kkan hal tersebut selain minta untuk mel1hat bar4ngnya terleb1h dahulu.

Betul-betul plot twist

Dengan perasaan gemvruh kerana sudah mem1kirkan yang bukan-bukan, suaminya pula hanya mampu terg3lak besar sesudah mel1hat ‘lipstik’ tersebut. Sebenarnya ia bukanlah bar4ngan makeup perempuan lain, sebal1knya merup4kan kunci ban kereta. Meraih lebih sejvta tont0nan sejak dimuat naik ke TikTok, ragam isteri ini ny4ta mencvit hati ramai. Bahkan ada yang berk0ngsikan pengalaman mereka ‘bertek4k’ sesama suami isteri akib4t salah faham serupa.

@nimaslaputri

Lipstik nya iron man 😭 #fyp #samasamadaritiktok #kunci #lipstick #masukberandagak #voiceeffects

♬ original sound – Nimas LA Putri – Nimas LA Putri

Sumber: TikTok Nimas LA Putri, Kis4h Dvnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini