[VIDEO] Isteri Mint̷a Tolong Bedung, Bapa Ini ‘Gulung’ Anaknya Seb1jik Macam Keb4b

Isteri Minta Tol0ng Bedung, Bapa Ini ‘Gulung’ Anaknya Seb1jik Macam Keb4b [VIDEO] | Kemah1ran bedung bayi sudah menjadi salah satu i1mu parenting yang perlu dikvasai oleh para ibu bapa. Selain dapat mengek4lkan suhu badan, balutan kain di bad4n bayi akan membuatkan mereka berasa selesa umpama sedang berada di dalam rah1m ibu. Bukan sahaja di sek1tar negara Asia, mal4han saranan daripada dokt0r mengenai kepent1ngan membedung bayi kecil membvatkan orang Barat juga mula mengam4lkan cara ini.

Nampak kekok dan terlalu berh4ti-hat1 pada aw4lnya

Dek kerana banyak menghab1skan masa bersama bayi, kebi4saannya gol0ngan ibu yang akan ‘membalut’ anak mereka. Namun bagi sebuah keluarga kecil ini, terny4ta mereka mempunyai situ4si yang sed1kit berbeza. Oleh kerana si isteri merasa kur4ng sih4t, dia mem1nta tolong kepada suaminya untuk membedung bayi mereka. Walaupun kelih4tan sed1kit kekok dan terlalu berh4ti-hat1 pada aw4lnya, cara bapa ini ‘menggulung’ anaknya nyata mengh1burkan ramai netizen.

Gulung bayi macam nak buat kebab

Bermula dengan balut4n yang cukup kemas, bayi itu kedeng4ran masih lagi men4ngis. Namun dalam sekel1p mata, bapa berkenaan mula menggul1ngkan anaknya untuk beberapa kali sehingga member1kan hasil bedungan yang tamp4k sunggvh selesa. Melucukan sekali, si comel itu juga tiba-tiba menghent1kan tang1san selain dis4mbut oleh gelak kecil daripada ibunya di sebalik kamera. Mend4pat jumlah retweet yang banyak sej4k dimuat naik, netizen juga menjadi kagum selain bersel0roh situasi tersebut persis seperti menggulung kebab.

Sumber : Twitter 1 of 3 kings MBK. Kis4h Dvnia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)