[Video] Jurutera M̷aut, Isteri & Anak Sel̷amat Dipercayai DiI̷anggar Pemandu M̷abuk

SAYU Jurutera Mavt, Isteri & Anak Sel4mat Dipercayai DiI4nggar Pemandu Mabvk [Video] | Seorang jurutera mavt, manakala isteri serta dua anak mereka selamat dalam kemaI4ngan membab1tkan dua kereta di Persiaran Tun Teja, Alam Impian, Shah Alam petang semalam.

Menurut lap0ran Sinar Harian, mngsa Ahmad Safwan Sulian yang memandu Perodua Aruz meningg4l dunia di lok4si kej4dian manakala isterinya, Nur Syahirah Ismail ceder4 di kaki kiri.

Ketua PoIis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib berkata, kemaI4ngan itu berlaku apabila kereta Proton Perdana dipandu seorang lelaki hiIang kawalan dan terb4bas sebelum meI4nggar kereta m4ngsa.

Baharudin berkata, isteri m4ngsa yang berusia 33 tahun serta dua anaknya iaitu Damia Husna, 5 dan Ahmad Adam Harraz, 3 dikej4rkan ke H0spital Shah Alam untuk rawatan.

Manakala pemandu Proton Perdana berusia 36 tahun yang mengalami keceder4an dibawa ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) dan kini berada di zon merah.

Tambah beliau, pih4knya telah meng4mbil sampel d4rah lelaki tersebut selain menunggu keputvsan ujian sama ada di bawah pengaruh alk0hol atau d4dah.

Menerusi laman Twitter dan Facebook, tular beberapa posting mengenai kej4dian tersebut dimana rata-rata warganet bersimp4ti atas pemergian arw4h yang berusia 32 tahun itu.

Pemandu mabvk lagi?

Kesi4n anak2 arw4h yang masih kecil

Al-Fatihah buat rakan seperjuangan

Dikatakan pemandu dalam keadaan mabvk?

Tinjauan di Facebook milik mngsa mendap4ti Allahy4rham ada memuat naik sebuah posting ketika meny4mbut ulang tahun kelah1rannya pada 20 September lalu.

Terima kasih isteri yang buat kejvtan…

Sumber : Sinar Harian (Muhammad Afham Ramli) , Twitter , Facebook, OMM