(VIDEO) Kelap̷aran Sambil Kira Du̷it Tepi Restoran, Reaks̷i K̷anak2 Dapat KFC B̷ikin Seb̷ak

KeIap4ran Sambil Kira Duuit Tepi Restoran, Reaksi K4nak2 Dapat KFC Bikin Seb4k (VIDEO) | Tak sus4h untuk kita menggembir4kan h4ti orang lain. Ha-l ini kerana bukan semua ins4n di dunia dil4hirkan dalam kead4an bertu4h dan h!dup senang-lenang.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Menerusi satu perk0ngsian video di Faceb0ok, seorang lelaki dikenali sebagai Samuel Lee Wui Phung telah memuat naik satu rak4man memap4rkan seorang wanita yang memberi mak4nan kepada dua orang k4nak-kan4k.

Ser0nok dapat makanan

Menurut Samuel, teman wanitanya telah membvngkus mak4nan dari rest0ran makaanan segera di Sabah dan memberikan kepada k4nak-kan4k tersebut yang kelih4tan lap4r ketika duuduk di tepi rest0ran berkenaan.

Lebih mencvri perhatian apabila reaksi mereka selepas mendapat mak4nan itu sangat menyeentuh h4ti kerana masiing-masiing tersenyum gemb!ra.

Nampak k4nak2 tu kira duit depan KFC

Tamb4h lelaki itu lagi, dia terger4k h4ti untuk membelikan makanan kepada mereka selepas mel!hat k4nak-kan4k tersebut mengiira duuit yang dikelu4rkan daripada p0ket masiing-masiing.

K4gum dengan kebaikan bro Sam

Sehubuungan dengan perk0ngsian tersebut, r4ta-rata warganet telah meningg4Ikan komen pada posting itu dengan memuuji tind4kan murni Samuel.

Mereka juga menguc4pkan terima kasih dan berasa seb4k melihat reaksi k4nak-kan4k tersebut selepas meneriima makanan daripada tem4n wanita lelaki berken4an.

Terima kasih bro. Salute! Semoga Tuhan memberkati tuan

Sumber: OMM

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini