[Video] Kenapa perlu DIH1NA penjual JER0K jalanan

Allahu Kenapa perlu DIH1NA penjual JER0K jalanan [Video] | Sed1h tengok video penjual jer0k dipermain-mainkan oleh beberapa orang wanita yang sedang berkereta semasa melalui jalan di mana terdapat beberapa orang lelaki sedang menjual jer0k. Apakah engkau tidak kesihankan mereka yang sedang dibah4ng panas mentari dan begerak ke hulu dan ke hilir demi mencari rezeki halal?

Svngguh kurang ad4b wahai perempuan!!! Engkau tak tahu setitik keringat yang menit1s dari tubvhnya mendapat g4njaran pahala yang besar daripada Tuhan. Siapa tahu, mungkin sebelum ni dia juga punya kerja tetap namun pendemik cov1d menyeb4bkannya jadi peng4nggur.

Insaflah, mungkin suatu hari nanti nasibmu lebih bur0k daripada mereka yang sedang kau h1na hari ini. Dan pada waktu itu engkau akan tahu betapa per1tnya pengh1naan yang suatu masa dulu engkau pernah lakukan kepada orang lain…

Kredit; Apakes

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini