[VIDEO] Mak Lepak Atas Bumbvng Rumah Sebab B0san, Anak Jenuh Pujvk Suruh Turvn

Mak Lepak Atas Bumbvng Rumah Sebab B0san, Anak Jenuh Pujvk Suruh Turvn [VIDEO] | Kata orang, gol0ngan ‘mak-mak’ memang tak boleh dudvk di4m apabila berada di rumah. Pant4ng sahaja tidak ada kerja yang mahu dibuat, rasa bos4n akan datang seh1ngga membuatkan mereka begitu ‘gat4l tangan’ untuk mel4kukan sesuatu. Ada yang akan mula mem4sak resepi baru atau mungkin mendek0rasi rumah mereka dengan bersvngguh-sunggvh. Namun bagi ibu kepada seorang pemud4 ini, lain pula akt1viti yang dil4kukan.

Layankan jela…Kang aku cakap kena mar4h balik

Menerusi perk0ngsian daripada seorang lelaki di TikTok, dia mer4kam gel4gat ibunya yang sel4mba ‘melep4k’ di atas bumbvng rumah mereka. Meskipun kelih4tan lucu, dia segera memvjuk wanita berkenaan untuk turvn kerana khuatir j4tuh terb0los ke baw4h. Namun begitu, si ibu masih ten4ng menervskan akt1viti itu dan si anak pula hanya mel4yan sahaja.

@kaurase1234

mak aku nk buat hall lagi laa ni.. layan kan jee laa ape yg dia nk buat.. Bile ckp sikit aku yg kene marh blik.. Hahahaha#sayaokje

♬ original sound – nuar – nuar

Mak cik jangan nak4l-nak4l…Masuk rumah kang

Bukan kali pertama menjadi tul4r, bahk4n terdahulu dia sendiri pernah berk0ngsikan keadaan yang sama. Jika mak-mak lain mungk1n sudah sed1kit gay4t, namun ibunya pula kelih4tan ber4ni untuk menaiki t4ngga menuju ke bah4gian bumbvng rumah mereka. Difahamkan juga, akt1viti mem4njat bumbvng rumah itu dil4kukan g4ra-gar4 ibunya b0san tidak berbuat apa-apa. Menjengah ke ruangan komen, net1zen juga sangat terh1bur selain berk0ngsikan cerita m4sing-mas1ng.

@kaurase1234

naik bulan mak saya ckp sape nk ikut#sayaokje

♬ original sound – nuar – nuar

Sumber : TikTok kaurase1234, FB Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini