[VIDEO] Menj̷auh Dem̷i Tug̷as Pada Neg̷ara, Berjur̷ai Air M̷ata Isteri Terima Kejut̷an

PILU Menj4uh Dem1 Tug4s Pada Negara, Berjurai Air Mata Isteri Terima Kejvtan [VIDEO] | Seorang isteri pasti mahvkan kehad1ran si suami dalam menguruskan alam rumah t4ngga dan juga membes4rkan cahaya mata. Walau bagaimanapun, tidak semua dapat mengecapinya kerana ada yang perlu berp1sah dek kerana tug4s kepada negara. Bagi seorang isteri kepada per4jurit negara, terp4ksa h1dup menjauh adalah h4l biasa dan ia digamb4rkan juga melalui k1sah seorang wanita ini.

Suami beri kejut4n jambangan bunga dan bel0n, hargai keset1aan isteri dan nyat4kan rindu

Menerusi perk0ngsian video di laman TikTok @deechanteq, wanita berkenaan dil1hat men1tiskan air mat4 apabila menerima kejvtan jauh daripada suaminya. Pemberian berbentvk sejambak bunga dan juga belon itu dih4diahkan sebagai mengh4rgai keset1aan serta menyat4kan kerinduannya terh4dap si isteri bersama anak mereka.

Isteri jel4skan suami dah lama tak balik rumah, perlu bertug4s untuk negara

Seakan-akan tidak percaya, lelaki tersebut turvt meng1rim sepucuk kad uc4pan berterima kasih kepada wanita itu kerana mem4hami tug4snya walaupun mereka terp4ksa berj4uhan. Wanita itu menerima kejut4n berkenaan dengan penuh rasa seb4k dan menjelaskan suaminya sudah lama tid4k pulang ke rumah.

@deechanteq

airmata kerinduan seorg isteri terhadap suaminya..kiriman dr suaminya tercinta..berjauhan demi tugas pada negara..mga bhgia milik kalian,,aamiin🤲🏻

♬ bunyi asal – Raja Farizuddinz – محمد أمير

Masuk h4buk mata lepas tengok video ni. Tumpang bersed1h jugak, semoga akak bah4gia dunia akh1rat

Video yang telah dit0nton lebih 117 ribu jumlah tont0nan itu telah menyentvh hati netizen dan membuatkan mereka turvt bersed1h. Selain itu, ada juga yang meng4mbil peluang mend0akan semoga mereka berdua dapat bertemu kemb4li kel4k.

Sumber: TikTok DeeChanteq, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini