[Video] P̷akcik Kej̷ar P̷oIis Marin Dgn Sampan Utk Dapatkan Bantu̷an Makanan, R̷unt̷un H̷ati Ramai

SAYU Pakcik Kej4r P0Iis Marin Dgn Sampan Utk Dapatkan Bantu4n Makanan, Runtvn Hat1 Ramai [Video] | Tul4r di sosi4l media video seorang pakcik yang dikenali sebagai pakcik Ladja yang sa4ggup mend4yung sampannya sem4ta-mata ingin mendap4tkan b4ntuan mak4nan.

Seperti yang dik0ngsikan dalam facebook sabah bossku berk0ngsi bahawa seorang pakcik mend4yung sampannya laju-laju mengej4r b0t p0Iis marin di atas perairan semp0rna.

“Tol0ng tuan, kami ti4da mak4nan.. Orang lain sudah dapat, k4mi belum.. Kami terp4ksa turvn l4ut cari mak4nan.. Kalau ada mak4nan, ndak kami Ianggar und4ng² pkpb tuan”

P0Iis marin balik ke dar4t ambil b4ntuan seger4..

Bila s4mpai ke kaw4san pendvduk, p0Iis bgtau diorang bawak mak4nan.. Pakcik tu mend4yung balik sambil jer1t

“orang kampunggggg!! Ada suda mak4nan kita”

Allahu… Menang1s2 saya masa tulis status ni..

Terima kasih ke-rajaan, terima kasih NG0, terima kasih P0Iis Marin

Video:

Kredit : Farid Firdaus, sabah bossku

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini