[VIDEO] Pemuda Terduduk Sayu, Ex-Girlfriend Sh00t Pre Wedding Di Kafe Miliknya

Pemuda Terduduk Sayu, Ex-Girlfriend Sh00t Pre Wedding Di Kafe Miliknya [VIDEO] | Saat melalui fasa putvs cinta, ada orang meng4mbil masa yang cukup lama untuk ‘m0ve on‘. Bukan mudah untuk melup4kan segala ken4ngan-kenang4n bersama yang terc1pta. Lebih-lebih lagi apabila terp4ksa menyaksikan ex-girlfr1end sudah pun mempunyai pengg4nti diri.

Didatangi ex girlfr1end bersama buah h4ti baru di temp4t kerja sendiri

Sew4ktu sedang bekerja di sebuah kafe sebagai barista, lelaki ini telah didat4ngi ind1vidu yang pal1ng tidak dis4ngka-s4ngka. Pemuda berkenaan bagaimanapun sangat terkejvt dan hanya m4mpu tercengang samb1l menervskan kerjanya menyediakan minuman untuk pel4nggan.

Datang untuk rakam pre wedding, hanya mampu men4ngis baw4h kaunter

Rupa-rupanya kedatangan yang tidak diseng4jakan berkenaan adalah untuk merak4m sesi pengg4mbaran pre-wedding mereka berdua di kedai tersebut. Tidak dapat men4han rasa sed1h yang terbuku, pemuda berkenaan hanya m4mpu terduduk sayu samb1l mengel4p air m4ta di bawah kaunter.

@iwan_ocsetiawan22

Sakitnya ke ubun”ini mah , mantan ga ada akhlak 😏😌

♬ original sound – Iwan Ocsetiawan – Iwan Ocsetiawan

Ex pun saje nak bak4r-bak4r, tak boleh sh0ot kat temp4t lain ke. Stay strong bro

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mar4h apabila mel1hat situasi berken4an. Ramai juga yang melalui h4l yang sama sepertinya apa yang berlaku pada pemuda berken4an. Selain itu, mereka turvt berh4rap pemuda berkenaan kek4l tab4h walaupun sudah diperl4kukan sedemikian dan dapat berjumpa ins4n yang lebih baik.

Sumber: TikTok Iwan Ocsetiawan, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini