[VIDEO] R̷ide Se0rang Dari Perak-PD, Bila Sampai Terk̷ilan Tunang Tak Nak Jumpa

[VIDEO] Riide Se0rang Dari Perak-PD, Bila Sampai Terkiilan Tunang Tak Nak Jumpa | Hubung4n ciinta jaarak jaauh atau long distance relati0nship (LDR) bukanlah satu perkara yang muudah. Selain kekangan masa dan jaarak yang jauh, keseti4an juga akan diuji berkalii-kalii memand4ngkan kedua-duanya jar4ng berjumpa. Akan tetapi, masih ada yang tidak kiisah mem4ndu jaauh dan mengh4biskan masa berj4m-jam di atas jalan untuk bertemu bagi melun4skan riindu. Tapi bagi se0rang gaadis ini, usaha yang dicur4hkan ib4rat menjadi sia-sia.

Aku s0lo ride dari Perak ke P0rt Dicks0n tapi dah sampai, dia tak nak jumpa

Jika selalu kita mendengar orang lelaki yang akan dat4ng dari jaauh untuk bertemu dengan si buuah haati, naamun kiisah ini nampaknya sediikit berbeza. Tidak kiisah berp4nas dan berhujan, dia s4nggup menungg4ng motosikal seorang diri dari Perak menuju ke P0rt Dicks0n, Neegeri Sembilan yang mana jaaraknya diangg4rkan sejauh 300km. Belum habis peenat apabila sampai ke sana, dia menjadi sangat kec3wa kerana tun4ngnya pula engg4n keluar berjuumpa.

Aku pun pernah jadi macam ni…Dia taknak jumpa balik dalam kead4an hujan

Dalam kead4an ger4m dan terk!lan, dia pulang semula dan cuma mem4kan masa lebih kuurang 1 jam setengah saja untuk s4mpai. Selain motosikal, gadis ini juga mengakui sering pergi ke Port Dickson sama ada menaiki bass ataupun KTM. Menjengah ke ruangan k0men, ramai yang berangg4pan dia tidak seh4rusnya dil4yan sedemikian rupa selain semp4t berk0ngsikan peng4laman sama.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini