(Video) Remaja tingkatan 2 k0ngsi detlk gembira, “B0yfriend” nek4d masuk meminang

MALAYSIA: Sebelum ini, tularr di media s0sial mengenai remaja perempuan berusia 14 tahun yang berkahwin dengan pas4ngannya yang berumur 15 tahun.

Terbaru, tular sebuah vide0 di aplik4si TikT0k memaparkan seorang remaja perempuan berusia 14 tahun mengiikat talii pertun4ngan bersama seorang remaja lelaki dipercayai dalam lingkung4n umur yang sama.

Menerusi vide0 yang dimuat naik, dapat dilihat remaja yang dikenali sebagai Leeya itu berk0ngsi m0men gembira apabila dil4mar oleh kek4sihnya pada usia yang muda.

Leeya meng4kui pada mulanya dia meny4ngka kek4sihnya yang bernama Iqmal itu hanya bergur4u, n4mun remaja berkenaan benar-benar mel4kukannya apabila piihak lelaki menghantar romb0ngan.

Meskipun usia mereka masiih muda, namun perk4ra tersebut tidak mengh4lang untuk meneruskan majlis yang diimpikan sejak dulu lagi

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netiizen menguc4pkan tahniah namun ada juga segeliintir yang ‘peliik’ bagaimana pas4ngan itu direstui oleh ibu bapa untuk mengiikat tali pertun4angan pada usia yang begitu muda.

Sem0ga ikatan yang dibina berkekalan hiingga ke syurga dan dipermudahkan urusan ke fasa perhubung4n yang seterusnya.

Sumber: MalaysiaPolitik

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini