[Video] Rup̷anya Ke̷s B̷unuh Arw̷ah Nurin Jazlin Pada 2007 Tak Pernah Dit̷utup- PDRM

Kuala Lumpur: Si4satan dilakukan PoIis Diraja Malaysia (PDRM) berhubung ke$ bvnuh Nurin Jazlin Jazimin sentiasa aktif dan tidak pernah ditvtup.

Perkara itu dinyat4kan oleh Ketua PoIis Negara Tan Sri Abdul Hamid Bador, yang memaklumkan bvkti pent1ng dalam ke$ berkenaan sentiasa berada dalam bank data PDRM.

Ke$ ini sent1asa aktif, namun PDRM masih belum mendapat apa-apa petvnjuk baharu.

Bagaimanapun, bukti-bukti penting seperti de0xyrib0nucleic ac1d (DNA) berhvbung ke$ ini masih ber4da dalam bank data kami untuk rujvkan apabila diperIukan kelak, katanya dihubungi, hari ini.

Sementara itu, Ketua PoIis Selangor Datuk Noor Azam Jamaludin berkata, pihaknya tidak pernah menvtup ke$ berkenaan.

Kami tidak pernah tutvp ke$ itu. Kalau ada petvnjuk baharu, kami akan ambil tind4kan, katanya dihubungi, hari ini.

Hari ini, Harian Metro melap0rkan perk0ngsian peng4laman beberapa individu termasuk bapa Nurin Jazlin, Jazimin Abdul Jalil, 47, mengenai kisah mereka sewaktu kehiI4ngannya serta penemuan m4yat kanak-kanak berkenaan yang genap berusia 21 tahun semalam, sekiranya masih h1dup.

Sebelum ini, media melap0rkan Nurin Jazlin, 8, dilap0rkan h1Iang selepas pergi ke pasar malam berhampiran rumahnya di S3ksyen 1, Wangsa Maju pada 20 Ogos 2007.

Mngsa dikat4kan diIar1kan seorang lelaki menaiki sebuah van putih.

Pada 17 September 2007, poIis men3mui m4yat seorang kanak-kanak perempuan dalam beg pak4ian di sebuah prem1s perni4gaan di Jalan PJS 1/48, Taman Petaling Utama, Petaling Jaya, Selangor sebelum keputvsan ujian DNA menges4hkan mngsa adalah Nurin Jazlin.

Sumber: hmetro

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini