[VIDEO] Semp̷at Jaga Waktu Tak Sih̷at,’Si Kecil’ Tab4h Kucup Waj̷ah Ibu Kali Akh̷ir

SAYU Semp4t Jaga Waktu Tak Sih4t,’Si Kecil’ Tab4h Kucup Waj4h Ibu Kali Akh1r [VIDEO] | Anak mana yang tidak sed1h apabila terp4ksa menerima pemerg1an kedua-dua ibu bapa. Tatkala orang lain dapat membesar dengan kas1h sayang mak ayah, tapi selep4s ini dia perlu mel4kukan semuanya sendiri. Ag4knya, demikianlah per4saan yang terbuku di hati seorang kanak-kanak di Indonesia ini.

Bert4lu-talu kucup pipi ibu yang perg1 untuk selama-lamanya selepas 5 bulan t4nggung der1ta

Menerusi sebuah perk0ngsian video di TikTok @daniarchairunnisa, kanak-kanak dikenali sebagai Dodo itu dil1hat sempat mengvcup waj4h ibunya bert4lu-talu. Wanita berkenaan baru sahaja dis4hkan men3mui aj4lnya setelah 5 bulan men4nggung der1ta akib4t beberapa komplikasi kesih4tan yang dial4mi.

@daniar.chn11

i love you malaikat kecilku🤗❤🤗#sayang #fyp#foryoupage #viral #tiktokindo #malaikatkecilku#malaikattakbersayap

♬ original sound – TDAC📽OFFICIAL – TDAC📽OFFICIAL

Tingg4l berdua, gal4s tanggvngjawab jaga ibu waktu tidak sih4t

Jel4snya, budak berusia 8 tahun tersebut dikatakan hanya tingg4l berdua bersama ibunya dan ser1ng mengg4las tug4s menjaga wanita itu setiap hari. Wal4upun terp4ksa melalui det1k pemerg1an insan ters4yang, kanak-kanak itu tet4p kelih4tan cekal serta sudah pun mener1ma hak1kat. Malah dia cuma men4ngis untuk seketika dan tidak lagi bertanya soal si ibu.

@daniar.chn11

I love you malaikat kecilku (dodo)🤗😇❤ #fyp #foryoupage #tiktok #tiktokindonesia #viral #malaikattakbersayap #malaikatkecilku #sayang #loveyou

♬ original sound – daniar chairunnisa – daniar chairunnisa

Sem0ga segala urusan dipermudahkan Allah S.W.T. Sump4h tak kuat tengok video ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata turut tersentvh melih4t video berkenaan. Selain itu, mereka turvt memuji ketab4han kanak-kanak berkenaan dalam mengh4dapi dug4an pal1ng besar dalam h1dupnya. Ada juga yang tidak melep4skan peluang untuk menguc4pkan salam takz1ah buat keluarga mereka.

Sumber: TikTok Daniar Chairunnisa & Portal Tribunnews , Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini