[VIDEO] Suami H̷abis Kuar̷antin, Terima Berit̷a Gembir̷a Isteri H̷amil Lep̷as 3 T̷ahun Men̷anti

Setiap pasangan yang sudah berkahwin pastinya menginginkan cahaya mata bagi melengkapi kehidupan berkeluarga. Kadang kala, ada pasangan yang diuji apabila rezeki tersebut sedikit dilewatkan dan pastinya menghadirkan rasa debar di hati mereka.

Hal ini sama juga dengan satu pasangan yang mendapat khabar gembira apabila isteri hamil selepas hampir 3 tahun menanti kehadiran cahaya mata.

Hamil lepas 3 tahun menanti

Lebih menggembirakan lagi, khabar tersebut diterima seusai mereka disahkan negatif C0VID-19 dan selesai menjalani kuarantin.

Dalam perk0ngsian yang dibuat satu akaun Tiktok yang menggunakan nama massiew2, dia telah menunjukkan keputusan alat pregnancy test kepada suami apabila sejak kebelakangan ini haidnya agak lewat.

Tak tengok result, tunggu lepas solat

Melalui video tersebut, wanita itu memaklumkan membuat ujian kehamilan sebelum menunaikan solat secara berjemaah. Selesai solat, dia telah mengambil alat terbabit dan mendapati terdapat dua garis merah dan terus menangis memberitahu suaminya.

Perasaan gembira tidak dapat disorok lagi apabila masing-asing berpel0kan kerana tidak menyangka akan dikurniakan zuriat selepas diduga positif C0VID-19 sebelum ini.

Kami pun sama-sama sebak

Perk0ngsian tersebut sememangnya membuatkan warganet turut berasa sebak kerana memahami perasaan setiap pasangan yang sudah lama berkahwin dan tidak mempunyai rezeki menimang cahaya mata lagi.

Susulan daripada itu, rata-rata daripada mereka mengucapkan tahniah diatas kehamilan tersebut dan mendoakan urusannya dipermudahkan sehingga waktu bersalin kelak.

Alhamdulillah, tahniah!

Ramai yang rasai perkara sama

Meleleh air mata tengok

Terikut nangis sama padahal anak dah 2

Tahniah kami ucapkan buat akak & suami.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber dipetik dari TikTok massiew2 | Via Mytv Viral