[VIDEO] Suami Kebetul̷an Guna Jalan Sama, Temui J̷asad Isteri Term̷asuk Baw̷ah L0ri

SAYU Suami Kebetvlan Guna Jalan Sama, Temvi J4sad Isteri Term4suk Baw4h L0ri [VIDEO] | Kasih sayang seor4ng suami kepada isteri memang ti4da nil4i band1ngnya bermula daripada akad nik4h pertama lagi. Akan tetapi apabila masuk kepada urusan j0doh dan ny4wa, semua itu berada di luar kaw4lan manusia. Mungkin demiki4nlah kata-kat pilu yang sesuai diber1kan kepada sep4sang suami isteri kur4ng up4ya (OKU) ini. Beberapa jam lalu telah kec0h mengenai ber1ta duk4 apabila wanita berusia 23 tahun berk3naan terl1bat dalam sebuah ins1den jalan raya berl0kasi di Sungai Ular, Kedah.

Masih punyai anak kecil berusia 7 bulan…Hembvus n4fas terakh1r di temp4t kej4dian

Mempunyai anak kecil yang masih berumur 7 bulan, pem3rgian ini nyat4nya sungguh member1kan kedvkaan mend4lam buat si suami. Bert3mbung dengan sebuah l0ri treler dari arah bertent4ngan, Harian Metro melap0rkan Allahy4rhamah bersama motos1kalnya dikat4kan hil4ng kaw4lan sebelum term4suk ke bawah kend3raan besar terb4bit. Ia juga menyeb4bkan dia menghembvskan n4fas ter4hhir di temp4t kej4dian.

Tang1san dan ravngan suami di sisi isteri yang terb4ring atas jalan

Kebetvlan mel1ntasi lalvan sama, siapa s4ngka jas4d yang ters4dai itu merup4kan isterinya send1ri. Dalam sebuah video yang tul4r, dapat dis4ksikan lelaki berusia 20 tahun berk3naan terus mer4ung dengan sed1h mer4tapi pem3rgian tersebvt di tepi jalan sambil disaks1kan beberapa ind1vidu lain.

InnalillahiwainnailaihirajiunAllahu sayu nya.. 😭😭😭Tangisan sang suami di sisi mayat isteri yang yang terkorban akibat digilis oleh lori di sungai ular, kulim,ketika dalam perjalanan untuk menjemput anak pulang dari sekolah..untuk makluman semua suami isteri ini pasangan OKU (bisu)… Sama2 kita sedekahkan Alfatihah buat arwah..Salam takziah buat waris keluarga…TNScredit to : Tok Naga#Al_Fatihah…#Salam_takziah…

Posted by Tok Naga Selatan on Khamis, 17 September 2020

umber : Portal & Facebook Harian Metro & Twitter Mohd Redzuan Abdul Manap, Facebook Tok Naga Selatan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini