[VIDEO] “Terlalu r̷indu” – Wan̷ita Kongs̷i Momen Interv̷iew Suam̷i Sendiri Di PPV, Rup̷anya Ada K̷isah Sed̷ih Disebal̷iknya

Memang tak dapat nak dinafikan, bahawa kehilangan insan tersayang dalam hidup merupakan realiti paling sukar diterima dalam hidup kita. Namun begitu, kita sebagai umat Islam perlu redha dengan ketentuan ilahi.

Oleh itu, hanya rakaman video dan gambar sajalah yang dijadikan pengubat rindu kepada seseorang itu seperti dilakukan oleh wanita ini.

Interview suami sendiri masa cucvk vaks1n

Disebabkan terlampau rindu, seorang wanita dikenali sebagai Puan Nurul Alyana ada berkongsikan momen ketika dia menjadi petugas di sebuah PPV di akaun TikToknya.

Paling buat beliau teruja, apabila dia sendiri interview suaminya yang kebetulan juga datang ke kaunter diurusnya. Di dalam video yang dimuat naik, suaminya yang tak menyangka turut kelihatan malu-malu apabila disoal oleh isterinya sendiri.

“Terujaaa sgt dpt interview husband sndri time vaks1n…kenangan ini kenangan yg indah untk syg…”

Video: klik disini jika video hilang dibawak

Suami pergi buat selamanya

Walau bagaimanapun, siapa sangka itu merupakan antara kisah manis terakhir antara Puan Nurul dan suaminya. Hal ini setelah difahamkan bahawa Allahy4rham suaminya telah pulang ke rahmatullah pada hari Jumaat 13 Ogos yang lalu.

Oleh sebab tak mahu timbul salah faham, Puan Nurul turut menjelaskan bahawa suaminya men1nggal dunia selepas terlibat dalam sebuah kemal4ngan motosikal dan tak ada sebarang kena-mengena dengan kesan sampingan akib4t v4ksin.

Disebabkan masih terkejut dengan kejadian yang berlaku, wanita tersebut ada memuat naik beberapa video kenangan bersama Allahy4rham suaminya tersebut.

Video: Klik disini jika tiada dibawah

Video: Klik disini jika tiada dibawah

“Momen terindah sekali seumur hidup”

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut menyampaikan salam takziah dan mendoakan suami Puan Nurul itu. Selain itu, ramai juga yang seperti memahami perasaan wanita tersebut yang menjadikan perkongsian video ini sebagai satu cara melepaskan rindu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber : Lobak Merah