[VIDEO] Wan̷ita Nang̷is Masa Live D̷iejek T̷iada Anakk, N̷amun Ini Jawapan Suaminya Bu̷at R̷amai Seb̷ak

Waniita N4ngis Masa Live Diej3k TiAda Anakk, Jawapan Suaminya Und4ng S4yu [VIDEO] | Dug4an se0rang wanita yang belum lagi merasai rezeeki untuk menim4ng an4k sendiri memang cukuup besarrr. Bukan sahaja tertek4n atau mungkiiin menyal4hkan diri sendiiiri di atas situ4si berkenaan, mal4han cemuh4n daripada orang sekeli!ling juga cukuup untuk meran4pkan dind!ng kesab4ran yang sudah cuba untuk dipert4hankan seb4ik-baiknya sel4ma ini. Tidak ketingg4lan, Puan Rozyana Roslan turut berdep4n dug4an sama seh!ngga membuatkan dirinya g4gal men4han seb4k.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Saya tak tahu apa s4lah saya pada dia, tiiiba-tiiba dia tanya mana an4k

Dalam video yang dimuat naik ke aplikasi TikT0k, wanita ini mended4hkan se4kan-akan dieeejek oleh se0rang ind!vidu dengan gel4ran ‘Angah’ dalam sebuah seesi liive temp0h lalu. Mempers0alkan hhal berk4itan anakk secara berul4ng kali, Puan Rozyana teerus mener!ma resp0n yang cukup mengguuuris h4ti mesk!pun sudah menj4wab pert4nyaan itu dengan cara baik. Tidak ketingg4lan, dia juga semp4t menunjvkkan 3 ek0r kuc!ng pelih4raannya yang sudah diangg4p dan dij4ga dengan peeenuh k4sih sayang ump4ma anak sendiri.

Suami aku kkata ma4fkan jela orang m4cam ni

Selain itu, suaminya di sebel4h pula dilihat memberikan reak$i ten4ng yang cukup mengund4ng rasa sayu apabila isterinya menerima ejek4n daripada ind!vidu tidak dikenali. Lelaki ini perc4ya bahawa suatu hari nanti mereka berdua pasti akan diberikan pelu4ng menim4ng an4k sendiri berbek4lkan key4kinan terh4dap rezeki Allah. Paling pent!ng, dia sudah berusaha untuk membah4giakan isteri dan kkeluarganya terleb!h dahulu buat masa sekarang.

@rozyana93

Suami aku kata maafkan jelah orang yang cakap macam tu. Kalau tak, hati tak tenang. Saya maafkan orang yang bernama angah. Terima kasih 💕

♬ original sound – rozyanaroslan2 – rozyanaroslan2

Sumber : TikTok Puan Rozyana Roslan. Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini