Vir4l J4tuh Tercmpak, Motor Atau Kereta Yang SaIaah Dalam VlDEO Pendeek lni?

Vir4l J4tuh Tercmpak, Motor Atau Kereta Yang SaIaah Dalam VlDEO Pendeek lni? | Baru-baru ini ters3bar satu rakaman dashcam di s0sial media meIib4tkan peIangg4ran mot0sikal dan juga sebuah kereta. Lebih mence maskan lagi adalah apabila penunggang mot0sikal tersebut tercmpak jatvh ke atas jalan r4ya.

Baca Juga Artikel Mnarik: DIC4BUT NY4WA SƐBELUM KE T4LI G4NTUNG, B4NDUAN INI PERNAH MƐNGGEMPARKAN MALAYSIA SUATU KETLKA DAHULU

Melalui satu perk0ngsian video pendek di Twitter, ins1den tersebut menimbulkan reaksi berbeza di kalangan net1zen.

Dalam kej4dian yang tdak diketahui mana l0kasinya itu, penungggang mot0sikal dilihat berusaha untuk bangun sementara pem4ndu kereta pula keluar untuk mendap4tkan penungg4ng yang jatuuh itu.

Namun apa yang lebih men4rik, perk0ngsian di Twitter itu juga tuurut mengund4ng und!an mengenai saIah siapakah kemaI4ngan itu terjadi. Jika anda nak tuurut serta menguundi siapa yang s4Iah, boleh undi di b4wah lni.

Sebaiknya, perk4ra ini dapat diel4kkan lebih-lebih lagi kereta berkenaan telah pun memberiikan signal untuk masuk ke lor0ng kiri. Tapi itulah, benda sudah hend4k jadi, kan?

Apa pun jika mem4ndu kereta atau menungg4ng mot0sikal, pastikan kita sentiasa peka dengan kead4an sekellliling.

Kad4ng-kad4ng kita berjaga sangat dah, akh!rnya kesiI4pan orang lain pula yang terp4lit pada kita.

Kredit: GP

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini