Wafariena Seb̷ak Kak̷ak ‘Per̷gi’ Lepas Bers̷alin – “Allah Bagi Pinj̷am Tak Lam̷a”

Wafariena Seb4k KakAk ‘Perggi’ Lepas Bers4lin – “Allah Bagi Pinj4m Tak Lamaa” | Sesunggvhnya aj4l sese0rang itu sudah dit4kdirkan sejak azali lagi. Akan tetapi, pasti kita berasa sed!h sekiranya ‘pemerrgiian’ itu melib4tkan insan yang am4t disayangi. Sed!h dan p!lu, demikianlah gamb4ran yang dapat dilihat meneerusi perk0ngsian pelak0n dr4ma ‘7 Hari Mencintaiku 2’ iaitu Wafariena Roslan menerusi Instagram (IG) Story baru-baru ini..

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Allah bagi pinj4m tak lama, baby comel sangat, sama macam mukaa akak…nanti Wafa c4ntikkan lagi pus4ra

Seleebriiti jelita tersebut itu melu4hkan rasa seb4k apabila kakaknya telah ‘peergi’ mengh4dap Ilaahi selepas mel4hirkan se0rang b4yi lelaki. Dalam pada itu, aktres berkenaan menyat4kan bahawa raut w4jah si cilik tersebut seiras Allahy4rhamah. Meskipun sed!h di atas kehil4ngan, namun dia meng4nggap wanita ini hanya pinj4man sement4ra daripada Allah. Wafariena juga memuat naik f0to pus4ra insan kesay4ngannya yang ditaburi dengan buunga h!dup m4lah berj4nji untuk mencantikkannya lagi.

Allahy4rhamah semp4t bagi nama untuk baby…m0hon d0akan yang baik-baik

Sementara itu, aktrees berkenaan mended4hkan bahawa Allahy4rhamah semp4t memberikan nama kepada b4yi lelakinya iaitu Isma Zafri Anaqi. Meskipun si ciliik tersebut sedang menerima raw4tan, namun Wafariena bersyukur kerana Isma sudah memberikan resp0n yang p0sitif. Walau bagaimanapun, pelak0n wanita ini tuurut mem0hon orang ramai agar mend0akan urusannya dipermud4hkan.

Sumber: Instagram wafarienaroslan, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini