Wanita Ini Dedah Pernah Dih4ntui Jelmaan Mlsteri Lepas Beli Baju Bundle

Wanita Jelita Dihantui Jelmaan Misteri Lepas Beli Baju Bundle, Pulangkan Barang Aku | Pakaian terpakai atau bundle sering kali menjadi pilihan ramai kerana harga yang ditawarkan jauh lebih murah jika dibandingkan dengan barang baru di kedai. Malahan ciri vintage dan old-school sukar didapati dalam pasaran sekarang, maka tidak hairanlah ada penggemar yang sanggup berbelanja sehingga ratusan ringgit untuk menambah koleksi masing-masing.

Asyik mimpi merapu, muncul jelmaan misteri minta pulangkan barangnya..
Tetapi lain pula pengalaman yang dilalui oleh rakan pengguna Twitter bernama Billiesya ini. Siapa sangka keterujaan rakannya membeli sehelai hoodie bundle telah membawa kepada satu kejadian aneh apabila sering diganggu oleh entiti misteri selama tempoh seminggu.

Awak ada usik barang orang ke, atau ada bawa barang yang tak sepatutnya?

Mimpi-mimpi aneh yang dialami oleh gadis berkenaan membuatkan ibunya mula ikhtiar mendapatkan khidmat perubatan cara Islam. Setelah diasak beberapa soalan oleh ustaz berkenaan, akhirnya gangguan tersebut terungkai dan punca sebenar adalah daripada baju bundle dibelinya. Rakannya juga dinasihatkan untuk memulangkan kembali baju tersebut kepada pemilik asal.

Lepas didesak baru mengaku yang baju tu diambil daripada individu terbabit nahas motor..

Setelah didesak, barulah tuan kedai berkenaan memberitahu pengakuan yang sangat mengejutkan. Jelasnya, pakaian tersebut diambil daripada seorang penunggang motosikal yang telah tak bernyawa gara-gara terlibat dalam sebuah nahas jalan raya.

Sumber : Twitter billiesya

Like Fanpage ; Madara Gaming

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini